UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Три секс-вчинки жінок, про які мріють всі чоловіки, але мовчать

Щоб зробити чоловіка щасливим в ліжку, зовсім не обов'язково зважуватися на секс утрьох або віддаватися пристрасті в громадському транспорті

Як пише Depo.Закарпаття з посиланням на cosmo, американський Men's Health провів опитування серед 6700 своїх читачів чоловічої статі, щоб з'ясувати, про які вчинки і дії своїх партнерок вони мріють, але бояться попросити. Результати виявилися несподіваними.

У більшості своїй хлопці хочуть, щоб дівчата:

Ініціювали секс

Картинки по запросу девушка пристает к парню

Необов'язково стрибати на нього, як тільки він переступив поріг, але можна (і навіть потрібно) покласти руку на стегно коханому, коли ви дивитеся серіал або, скажімо, приєднатися до нього в душі. Зрештою, чоловікам, не менше ніж нам, дівчатам, хочеться відчути себе бажаними!

Одягали сукні / красиву білизну

Картинки по запросу мужчина после секса

Знову ж таки, ми не говоримо про те, щоб щодня зустрічати бойфренда з роботи на шпильках і в панчохах, але, як сказали самі чоловіки, іноді їм хочеться, щоб ми дивували їх своїм зовнішнім виглядом. Так, він вже встиг полюбити тебе такою, яка ти є, але розтягнута піжама в плямах явно не сприяє високому лібідо. Друга причина, по якій варто вбиратися перед тим, як лягти в ліжко, - це твоя власна самооцінка. Розкішний комплект мереживного білизни, крапля духів, свіжий манікюр - вуаля, втомлена співробітниця банку стає спокусливою кішечкою.

Говорили, що їм подобається в сексі

Картинки по запросу мужчина после секса

Парадокс: чим довше і міцніше відносини, тим складніше людям відверто обговорювати свою незадоволеність сексом і озвучувати побажання. Все тому, що ми боїмося образити один одного. Проте, хлопці - НЕ екстрасенси, а значить, і вони не можуть вгадати, що, як і в якій кількості нам подобається. Безпрограшний варіант - похвалити його за те, що він класно цілується / робить феєричний кунілінгус / у нього приголомшливе тіло, після чого запропонувати спробувати нове місце / позу / ласку. Результат? Всі щасливі!

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme