Тренер "Сталі" розповів, як "загубив" легіонера

Головний тренер "Сталі" Леонід Кучук прокоментував перехід форварда команди Сільвано Комваліуса в індонезійський "Балі Юнайтед"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Чорноморця". Нагадаємо, вчора стало відомо про те, що голландський легіонер "Сталі" Сільвано Комваліус в односторонньому порядку розірвав контракт з кам'янським клубом через борги по зарплаті і підписав контракт з індонезійським клубом "Балі Юнайтед". Сьогодні ж цю інформацію прокоментував головний тренер "Сталі" Леонід Кучук.

"Комваліус поїхав. Він поїхав, розумієте? І ніхто не знає, де він. А вчора прочитав, що вже десь в "Балі Юнайтед". Для мене це було дивно, чесно кажучи. Просто взяв і поїхав. У команді існує конкуренція. Він повинен тримати цю конкуренцію, а не збиратися і їхати. Якщо він збирається їхати, то повинен про це повідомити.

Два дні ніхто не знає, куди Комваліус пропав. Може бути, заблукав в лісі десь під Києвом, хто його знає? Виявляється, він в Амстердам полетів. Уявляєте, за три дні встиг долетіти до Амстердама, потім - на Балі укласти контракт. За три дні! Уявляєте таке?", - заявив Кучук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme