Що і навіщо зробила з обличчям Памела Андерсон, - пластичний хірург Дмитро Слоссер

Метаморфози з обличчям голлівудської зірки та однієї із найсексуальніших зірок сучасності не дають спокою багатьом прихильникам 49-річної Памели Андерсон

Що і навіщо зробила з обличчям Памела Ан…

Depo.ua розпочинає цикл публікацій, присвячених відомим акторкам та співачкам, які зважилися на зміни у своїй зовнішності. Весна – час для змін і кожна жінка має право на покращення у зовнішності, але не всі хірургічні втручання та пластичні операції йдуть на користь красі. Саме для того, щоб наші читачі могли уникнути помилок зіркових красунь, а іноді, навпаки, щоб зрозуміти, які перетворення у зовнішності пішли селебрітіс на користь, - ми і започатковуємо цикл публікацій, присвячений пластичній хірургії та знаменитостям.

Експертом нашого циклу публікацій став український провідний пластичний хірург Дмитро Слоссер, який за 20 років своєї роботи зумів ощасливити багатьох жінок і чоловіків, які мріяли удосконалити себе чи потребували допомоги лікаря.

Під кінець 2016 року зміни у обличчі американської акторки та моделі Памели Андерсон активно обговорювали західні та українські ЗМІ. Прихильників зірки також не на жарт схвилювали фото нової зовнішності Памели. Сама акторка, як і більшість тих знаменитостей, які користується послугами пластичного хірурга, не стала коментувати зміни у зовнішності.

ДО:

ПІСЛЯ:

Результат пошуку зображень за запитом

Деякі іноземні експерти стверджували, що буцім-то саме так Андерсон виглядає без макіяжу та й ще роки беруть своє, але інші наголошували на тому, що зірка все ж таки зробила низку маніпуляцій з обличчям.

На думку пластичного хірурга Дмитра Слоссера, обличчя зірки є несиметричним, що могло не задовольняти акторку.

"Якщо уважно подивитися на всі її попередні фотографії, можна побачити явну асиметрію обличчя. Це часто зустрічається, адже багато хто з нас несиметричний. При бажанні можна провести експеримент: завантажте свою фотографію в будь-який графічний редактор, потім розділіть її вертикально на дві частини рівно по середній лінії обличчя, після чого по черзі зробіть дзеркальне відображення правої і лівої половин. Можна скористатися спеціальним сайтом: www.echoism.org. Часто отримані портрети - абсолютно різні люди", - радить лікар.

У такої естетичної вади є декілька шляхів появи.

"У випадку Памели з одного боку лінія брови і ока розташована нижче, ніж з іншого. Можу припустити, що саме з цієї причини на всіх знімках вона позує з легким нахилом голови, так асиметрія менш помітна. Це так званий птоз повіки, коли верхню повіку прикриває край райдужки нижче, ніж це необхідно. Така особливість надає оку втомлений вигляд. Найчастіше патологія буває вродженою, але може з'явитися через зовнішні впливи або внутрішні проблемами в організмі, в тому числі від втоми або при хворобі. З одного боку м'язи, що піднімають повіку слабшають і повіки опускається нижче", - зазначив Дмитро.

Експерт впевнений, що через зловживання ботоксу патологія стала більш помітною.

"Мабуть, актриса вирішила усунути цю асиметрію хірургічним шляхом - підняти брову. В результаті чого ми зараз бачимо, що змінилася зовнішність за рахунок вирівняної лінії брови щодо вродженої особливості повіки. Варто зауважити, що на знімках Андерсон в молодості асиметрія не так помітна. Але мабуть згодом вона посилилася за рахунок більш посиленого ботоксу з одного боку. Адже з урахуванням асиметрії, ботокс також буде діяти асиметрично", - розповів Слоссер.

Результат пошуку зображень за запитом

Попри чутки про блефаропластику, лікар заперечив проведення цієї операції.

"Це також може бути пов'язано з пошкодженням однієї з гілок нервів, які піднімають брову з одного боку. Зараз складно про це судити. Але точно можу сказати, що це не результат блефаропластики", - зазначив хірург.

ДОВІДКА. Дмитро Слоссер - керівник Центру Пластічної хірургії. Має 21 рік медичного стажу. Має більше 4 тис. успішних операцій. Єдиний з пластичних хірургів України, який отримав академічну освіту за спеціальністю пластична хірургія в Hadassah University Hospital в Єрусалимі, проходячи шестирічну резидентуру з пластичної хірургії. Закордонний досвід, як пластичного хірурга, налічує 8 років практики. Після закінчення резидентури працював у ряді кращих приватних клінік Ізраїлю.

Пройшов навчання на численних курсах в Швейцарії, Британії, Ізраїлі, Італії. Є автором малотравматичних технік в ринопластиці.

Є членом Європейської Академії Лицевої пластичної хірургії (EAFPS) з 2003 року, членом Української асоціації пластичної хірургії. З 2009 був завучем кафедри пластичної та реконструктивної хірургії, естетичної медицини і клітинних технологій при РДМУ. Є одним з авторів програми перепідготовки пластичних хірургів і програми ординатури з пластичної хірургії.

Є членом Ізраїльської Медичної Асоціації та Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme