UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На туристичній світовій виставці Україну рекламують з ескорт послугами

На одній з найбільших туристичних виставок у світі в брошурі Україні виявилася реклама ескорт послуг

Про це повідомила журналістка Ксенія Проценко на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Участь України в одній з найбільших туристичних виставок у світі - це, звичайно, дуже добре. Наш стенд виглядав гарно, сучасно і представники України навіть англійською могли говорити. Але є одне але...

Я набрала буклетів англійською мовою, бо мої італійські друзі саме збираються до Києва і планують свою подорож. Вирішила допомогти з плануванням, а сьогодні ввечорі з цікавості розгорнула брошуру щоб подивитися, на яку наживку наші збираються ловити іноземного туриста. І вся моя ейфорія з приводу участі України в ITB зникла моментально. На стенді, який, як мені сказали, організований КМДА, іноземцям видають ось такі брошурки, які мало того що написані англійською через гугл транслейт, але ще й сувеніром з України пропонують привезти... матрьошку. Матрьошку, сэр! Але це лише півбіди, бо ці брошури відверто пропагують сексуальний туризм. Ще раз повторюся, стенд організований міською владою. Стид і срам товаріщі!

Чомусь мені важко уявити, щоб я побачила рекламу ескорт-послуг на брошурі зі стенду, організованого мерією Рима чи Берліна. Не знаю, куди там дивився пан Кличко разом з усім своїм КМДА, але "рекламу" Україні зробили знатну, молодці", - написала вона.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme