UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Салтівці поліцейські із засідки впіймали телефонного шахрая

Патрульні Харкова затримали ймовірного телефонного шахрая

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, вчора, 10 березня, близько 17:00 на вулиці Тракторобудівників в одній із квартир пролунав мобільний дзвінок.

За відомостями поліції, 80-річній жінці зателефонував невідомий та представився співробітником районного відділу поліції. Чоловік повідомив, що її 60-річний син знаходиться в райвідділі в кайданках, і якщо вона не заплатить грошові кошти у розмірі 2 тис. дол., то її сину загрожує 10 років в'язниці.

Налякана громадянка негайно зателефонувала невістці та повідомила про телефонний дзвінок. Жінка в свою чергу зателефонувала чоловікові, щоб дізнатися чи все з ним гаразд. Почувши таку звістку, чоловік повідомив про подію на лінію 102.

Прибувши за вказаною адресою, полісмени влаштували засідку. Правоохоронці чекали, доки "псевдо-поліцейський" прийде на вказане місце за грошима.

Завдяки кмітливості інспекторів, чоловіка у квартирі чекала не літня жінка, а працівниця поліції. Побачивши патрульну, невідомий кинувся тікати, проте біля під'їзду на нього вже чекали два інспектори патрульної поліції, які й затримали можливого шахрая. Ним виявився 39-річний чоловік.

На місце події полісмeни викликано слідчо-оперативну групу. Затриманого передали слідчим.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme