На Росії забили до смерті чоловіка через борг у 240 рублів

Житель Згурівського району звинувачується у вбивстві 31-річного сусіда через борг в 240 рублів, вбивство сталося днем ​​8 березня

Про це передає Depo.ua З посиланням на прес-службу СУ СКР по Бурятії.

Затриманий за підозрою в злочині 26-річний односельчанин покійного дав докладні свідчення про розправу. Причиною виявився грошовий борг в 240 рублів.

За даними слідства, 8 березня обвинувачений юнак разом зі своєю співмешканкою, відзначаючи свято, вживав спиртні напої. Сп'янівши, він раптово згадав, що сусід тиждень назад взяв у них в борг 240 рублів і до сих пір не віддав. Вирішивши розібратися з ним, молодий чоловік попрямував додому до боржника, знайшов його у дворі і без довгих пояснень почав з силою наносити чоловікові удари спочатку палицею, а потім - кулаками, по голові.

"Після розправи обвинувачений покинув двір, але потім вирішив повернутися, щоб добити боржника, хоча потерпілий до цього моменту вже помер від отриманих ушкоджень. На місці події повернувся зловмисник був затриманий підоспілими співробітниками поліції", - повідомили у СК.

В даний час відносно обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. У кримінальній справі проводяться необхідні слідчі дії та експертизи, спрямовані на з'ясування повної картини події і збір доказової бази.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme