"Дурняша": Чим за чотири роки запам'яталася "прокурор" Криму Наталя Поклонська

Сьогодні в Україні другий День дурня. П'ять років тому, 11 березня вперше з'явилася на люди наша "Няша" – так званий прокурор так званої республіки Крим Наталя Поклонська.

"Дурняша": Чим за чотири роки запам'ятал…

Творчій доробок цієї панянки за три роки здатен конкурувати з Пєтросяном, Януковичем та іншими відомими гумористами. Вона і онука імператора, і свідок мироточення і знавець Грибоєдова.

Не будемо по біографію та службовий шлях цієї другорядної функціонерки, що виросла і працювала в Криму, а останні два роки перед державною зрадою сиділа на посаді старшої прокурори другого відділу в Генпрокуратурі Києва. То нудне зайняття для слідчих органів.

Згадаємо краще найвідоміші ляпи цієї тварі божої, яку, з легкої руки японських анімешників ми почали називати "Няшею".

11 березня 2014 року Няша вперше з'явилася на голубих екранах, і як то кажуть, почала "жечь".

До речі, памятаєте, як тоді сіпалося в неї обличчя? Жуналісти-посіпаки навіть швиденко зліпили історію про те, що то не через психоз і наркотики, ні, то Няшу, тобто Наташу, побили злочинці, які таким чином помстилися принциповій прокурорці за жорстокий вирок. Ще в 2011 році.

Щоправда, через кілька місяців Поклонську відпустило і вона вже розмовляла не сіпаючись. Але, судячи з усього, сіпатися почалося десь у мозку.

Микола ІІ – дідусь Няші

9 травня 2016 року Поклонська вперше насмішила громадськість, вийшовши на акцію "Безсмертний полк" в Сімферополі з іконою із зображенням Миколи II. Всі йшли з портретами своїх родичів, які приймали участь у війні і лише керівник так званої прокуратури Криму - з іконою імператора.

"Ми вважаємо, що Микола Олександрович як святий допоміг нашим солдатам пройти через всю війну і подарувати нам Велику Перемогу", - заявила вона.

Микола Чудотворець - домовик

Мабуть у Наташі щось пороблено на православ'ї та імені "Микола", бо скоро вона знову відчудила: коли деякі люди за традицією продовжують приносити дари домовикові, щоб задобрити його, "Няша" вирішила звернутися з тією ж метою до Миколи Чудотворця.

Користувачі поспішили нагадати російському депутату, що такі дари було прийнято підносити домовикові, і це частина язичництва, з яким боровся згаданий Микола Чудотворець.

Дует Суворова та Грибоєдова

Потім з Микол та Святих прокурорка перекинулася на класиків. В ефірі радіостанції "Вести.fm" Поклонська, відповідаючи на запитання ведучої, згадала одну з найвідоміших цитат російської класичної літератури, видавши її за висловлювання реальної історичної особи.

"Як кажуть, служити хочу, так прислужуватися тошно", - сказала Поклонська.

"Служити б радий, прислужуватися тошно", - поправила ведуча.

"Так, це наш великий полководець Суворов сказав так", - заявила Поклонська.

"Не Чацький у Грибоєдова?", - перепитали в неї

"Значить, вони обидва так сказали", – відповіла Поклонська і розсміялася.

Згодом відео стали прибирати з Уoutube, але де-інде він таки зберігся

 

Мироточивий бюст Миколи II

І з найсвіжішого. В програмі "Наша країна" на каналі "Царгород" Поклонська заявила, що в Криму замироточив бюст Миколи ІІ.

"Мої співробітники дзвонять мені з Криму, прямо з прокуратури - вони доглядають за каплицею. Вони мені повідомляють, що сьогодні вранці бюст Миколи Другого, нашого государя, який був встановлений нами недалеко від каплиці, раптом замироточив. Бюст!", - заявила Поклонська.

За її словами, в сквер біля каплиці вже почали приходити люди з дітьми, щоб докласти їх до погруддя, і щоб діти зцілилися. На її думку, в Криму сталося "справжнє диво".

Після цього на Росії навіть зареєстрували петицію із закликом заборонити Поклонській нести нісенітниці, а в партії "Единая Россия" їй порадили максимально обмежити медійну активність. Подивимося, чи принесе тепер прокурор Наташа свою естрадну кар'єру у жертву рідній партії.

От тільки Миколу ІІ шкода. І після смерті спокою не має. Мабуть, дуже вже нагрішив.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme