UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатські прикордонники патрулюватимуть із лісівниками

Домовленість про спільні дії укладено у ході робочих зустрічей

Закарпатські прикордонники патрулюватиму…

Про це Depo.Закарпаття повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

На перші спільні патрулювання вийшли сьогодні прикордонники Чопського загону та працівники лісових господарств Закарпаття. Разом з лісничими правоохоронці обстежили просіки вздовж лінії кордону на ділянках відповідальності відділів "Гута", "Великий Березний" та "Верховина Бистра".

Домовленість про спільні дії укладено у ході робочих зустрічей, які проходили протягом 6-9 березня на базі лісництв Ужгородського та Великоберезнянського лісових господарств. Сторони домовились про взаємні зобов'язання. Так, лісничі братимуть участь в охороні кордону у складі громадських формувань, а також інформуватимуть підрозділи Держприкордонслужби про випадки порушень або підготовки до порушення законодавства з прикордонних питань.

З свого боку, прикордонники також зобов'язалися інформувати працівників лісгоспів про підготовку до порушення або порушення законодавства з природоохоронних питань, надавати допомогу лісничим у затриманні правопорушників.

Сподіватимемося, що спільні зусилля правоохоронців та лісівників стануть на заваді протиправним діям на кордоні, браконьєрству та незаконній вирубці лісу, і вже найближчим часом ми побачимо перші результати цієї співпраці.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme