Загоряння установки з переробки нафти на Харківщині: Залучили пожежний потяг на 120 тонн

У Харківській області рятувальники продовжують гасіння ємностей с мазутом та ємності з рідким газом на території одного із підприємств

Загоряння установки з переробки нафти на…

Про це повідомили Depo.Харків у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області.

За відомостями ДСНС, станом на 15:00 рятувальниками ліквідовано загоряння зовнішнього облицювання двох ємностей по 25 куб.м. Відведено загрозу перекидання вогню на дві порожні ємності по 54 куб.м та одну ємність з сивушними маслами об'ємом 50 куб.м. Наразі проводяться заходи з ліквідації загорання у двох ємностях з газовим конденсатом та мазутом по 50 куб.м, а також запірної арматури.

На місці пожежі працюють 60 осіб особового складу ДСНС, 8 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах з Краснокутського, Богодухівського, Валківського, Коломацького районів, а також автомобіль повітряно-пінного гасіння, рукавний автомобіль, пожежний автонасос ПНС-110 та 2 автоцистерни з Харкова. Крім того до місця виклику також були спрямовані по одній автоцистерні з м. Люботин та м. Дергачі Харківської області, а з залізничної станції "Полтава-Південна" – пожежний потяг з цистерною ємністю 120 тонн.

Як повідомляв Depo.Харків, сьогодні, 10 березня, виникла пожежа на території підприємства в селі Сонцедарівка (Краснокутський район). Вогонь охопив установку з первинної переробки нафтопродуктів та газу. Горіли металеві ємності з мазутом та газовим конденсатом. Також існувала загроза для ще чотирьох ємностей, які були розташовані поруч.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme