UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За добу бойовики 80 разів обстріляли ЗСУ, п'ять військових поранено, одного травмовано

В зоні АТО бойовики продовжують обстріли українських позицій із застосуванням важкого озброєння. За минулу добу зафіксовано 80 обстрілів. В результаті п'ять військових були поранені, а один травмований

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне, Мар'їнку, Павлопіль і Богданівку. З гранатометів і стрілецької зброї вони били по Лебединскому, Старогнатівці, Тарамчуку, Мар'їнці, Новогригорьївці, Широкиному, Чермалику, Водяному, Гнутовому. У Талаківці працював снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Кримське, Новоалександрівку і Попасну. З гранатометів і стрілецької зброї вони били по Новозванівці, Новоалександрівці і Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Невельске, Майорськ, Авдіївку, Дачу і Луганське. З гранатометів і стрілецької зброї – Опитне, Кам'янку, Луганське, Піски, Невельске, Авдіївку, Зайцево та Троїцьке. Зі стрілецької зброї били по Майорську. По Авдіївці і Зайцевому вогонь вели снайпери. У Троїцькому били зенітні установки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme