З Полтавщини волонтери передали у зону АТО автівку

Відремонтований УАЗ відправили з Миргорода у зону АТО

З Полтавщини волонтери передали у зону А…

Ще один автомобіль у зону АТО відправили миргородські волонтери, пише Depo.Полтава з посиланням на Лтава.

Це вже не перший автомобіль, котрий миргородці передають у зону ведення бойових дій. Цього разу місцеві механіки відремонтували старий УАЗ-462, придбаний за кошти благочинців. Волонтер Анатолій Шептун разом з колегами, що працюють на підприємстві "Контакт", кілька днів не відходили від транспортного засобу, працювали на совість. Адже технічний стан автомобіля, що потрапить на передову, має бути бездоганним.

"Щоб правильно сказать про об'єм робіт, чотири ночі підряд мені сниться передній міст - з цим УАЗом сама велика проблема була - це з переднім мостом. Там перероблені редуктора, хто механік, той пойме. Ще, в принципі, косметичний ремонт трохи зробили", - розповів Анатолій Шептун.

Потрапив автомобіль до 80 бригади, підрозділ якої базується у Пісках поблизу Донецького аеропорту. Окрім транспортного засобу, миргородці передали воїнам також продукти харчування та теплі речі.

Хлопці на сході поповненню в автопарку радіють. А ще із задоволенням куштують смаколики з миргородського краю і передають вітання рідним та близьким, що чекають на них в тилу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme