Як самогубець з "Шальке" "губить" Коноплянку

Напередодні українець Євген Коноплянка не потрапив в заявку "Шальке" на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Журналіст Depo.Сектор
Як самогубець з "Шальке" "губить" Конопл…

Як повідомляє Depo.Сектор, Коноплянка за останні 5 матчів зіграв 5 хвилин. В чотирьох поєдинках взагалі не потрапляв в заявку. В них "Шальке" Маркуса Вайнцирля тричі зіграло внічию і двічі поступилося, пропустивши - 10 голів.

Ще трохи статистики - в основі Євген Коноплянка з'являвся ще в грудні торік. Проте ще минулого місяця зберігав звання найкращого бомбардира команди у всіх турнірах...

Тож чому так вперто останнім часом тренер у якого справжня біда коїться в чемпіонаті (гельзенкірхенці зараз на 13-ому місці в бундеслізі, - авт.) не довіряє українцеві? Причини можуть бути дві.

Перша: конфлікт Вайнцирля та Коноплянки. Знаючи характер та норов нашого хлопця, можна припустити, що щось та й між ними трапилося. Жарти у Коноплянки специфічні, та й рідко він сумує по-справжньому, на довго. Можливо, саме слово чи поведінка і не припали до душі. Тоді лише залишається чекати, коли Вайнцирля "попросять" з команди. А зважаючи на останні результати, це може бути вже незабаром.

Друга: німецький клуб банально збиває ціну на українця. Спортивний директор "Шальке" Крістіан Хейдель заявив, що вони розраховують викупити контракт півзахисника. Тож тепер порахувавши, що і виходячи з лави запасних, Коноплянка забиває багато, вирішили не показувати його спражню вагу для команди і силу, аби ціна не злетіла до хмар.

Але що найгірше, що поки німці вирішують свої "шкурні" справи - лідер збірної України перед ключевим матчем відбору на ЧС-2018 з хорватами сидить взагалі без ігрової практики.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme