UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вже 23 березня на дороги Хмельницького не виїде жодна маршрутка

Таку заяву зробили сьогодні перевізники, обурившись тим, що рішення виконкому про підняття вартості проїзду скасував суд

Вже 23 березня на дороги Хмельницького н…

Перевізники Хмельницького сьогодні зібралися на екстренні збори, де обговорили свої подальші дії, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Є.

Поштовхом для зібрання послужило рішення суду провести експертизу вартості квитка на проїзд у маршрутці чи автобусі. Суд вирішив відправити тарифне питання до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, а експертиза, за словами голови міської асоціації перевізників Володимира Богачука, може тривати 3-6 місяців. Доти ж тарифи мають діяти старі - маршрутка 3,5 грн, автобус - 3 грн.

"Зрозуміло, що стільки чекати і стільки виживати ніхто не може", - додав Володимир Якович.

На зібранні перевізники радилися, як бути. Одні пропонували судитися із суддею, який ухвалив таке рішенні, інші - виїхати у вівторок не на маршрут, а під стіни мерії.

Врешті, зібрання ухвалило звернення до депутатів міськради, у якому вимагають відмінити рішення виконкому від 23 лютого, і просять виконком ухвалите інше рішення про підняття тарифів на проїзд.

Якщо вимоги влада не почуе, вже 23 березня на маршрут не вийде жодна маршрутка чи автобус у Хмельницькому.

Нагадаємо, Хмельницький міськрайонний суд 28 лютого зупинив рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті з початком весни.

До суду звернувся хмельничанин Іван Кульгук.

Згодом же перевізник Олександр Мішин заявив, що готовий позиватися до хмельничанина, який зупинив ріст проїзду у маршрутках

На останньому ж засіданні виконкому, де розглядалося тарифне питання був небувалий ажіотаж.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme