UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Одесі банда злочинців пограбувала інкасаторський автомобіль

Уродженці різних сіл Одеської області у віці від 19 до 39 років вступили в злочинну змову і розподілили між собою ролі під час нападу на машину інкасаторів

В Одесі банда злочинців пограбувала інка…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікації поліції в Одеській області, зімітувавши відносно охоронця застосування насилля, зловмисники відкрито викрали сумку з ювелірними виробами та грошовими коштами в розмірі 200 тисяч гривень, яка лежала на задньому сидінні автомобіля охоронної фірми.

Реалізуючи свій злочинний умисел, чоловіки на автомобілі ВАЗ приїхали в місто Одесу. Зупинившись на вул. Космонавтів, троє з них вийшли з транспортного засобу і попрямували до автомобіля інкасації охоронно-юридичної фірми. За кермом інкасаторського автомобіля перебував їх подільник - охоронець зазначеної фірми, який заздалегідь повідомив про місце свого перебування і чекав співучасників.

Охоронець фірми, виконуючи відведену йому роль - введення в оману працівників правоохоронних органів, залишився на місці чекати поліцейських.

Своїми діями зловмисники завдали ломбарду, майно якого вони викрали, збиток на загальну суму 300 тисяч гривень. Надалі викраденим вони розпорядилися на власний розсуд.

Зараз чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

За відкрите викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах, правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.
Розслідування триває.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme