У Львові мешканець "замінував" власний будинок

Поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення надійшло від 56-річного мешканця того ж будинку, у якому шукали вибухівку

Львові правоохоронці встановили зловмисника, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування. Про це пише Depo.Львів з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, про вибухівку у під'їзді будинку повідомив мешканець того ж будинку. Відкрито кримінальне провадження.

У Сихівський відділ поліції 9 березня о 21:03 надійшло телефонне повідомлення про те, що у під'їзді одного з будинків по вулиці Тернопільській у Львові лежить вибуховий пристрій. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінологи та працівники інших служб. Обстеживши приміщення та навколишню територію, вибухових пристроїв та небезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення надійшло від 56-річного мешканця того ж будинку, у якому шукали вибухівку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від двох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme