СБУ "трусить" помічників нардепів, які готували акцію "плакальщиць" під АП

Служба безпеки України перевіряє помічників народних депутатів на предмет причетності до сепаратистської діяльності, зокрема до організації мітингу "плакальщиць" під стінами Адміністрації президента

Про це журналістам повідомив голова СБУ Василь Грицак, передає Depo.ua.

"У нас була інформація про те, що саме сьогодні група жінок повинна була проводити акцію під Адміністрацією президента України з намірами прикувати себе наручниками і таке інше…У нас триває робота по документуванню причетності осіб з числа помічників нардепів до проявів сепаратистського характеру, в організації "круглих столів", голосування і так далі", - сказав Грицак.

Він також нагадав, що нещодавно СБУ оприлюднила скріншоти розмов сепаратистів, які скаржились, що дуже важко знайти в Україні "артистів, плакальщиць". "Я не можу напряму деякі речі оголосити, але, повірте, ми розуміємо, хто плакальщиці і звідки вони прийшли. Я мушу застерігати український народ, особливо жінок - не ведіться на такі дешеві провокації. Я розумію, що українські громадяни мають право на висловлення мирних протестів...Але давайте вести ці розмови цивілізовано", - заявив глава СБУ.

Нагадаємо, наприкінці лютого СБУ викрила групу осіб, яка на замовлення спецслужб Росії, готувала акції з дестабілізації ситуації в Україні.

За даними СБУ, до складу цієї групи входив керівник "Донбаського земляцтва Києва" Будяк А. В., голова секретаріату міжфракційного депутатського об'єднання "Депутатське об'єднання з реформування податкового, митного і земельного законодавства" Ярова (Волобуєва) і помічник-консультант низки нардепів Житомирський.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme