Полтавські красуні змагалися у традиційному конкурсі "Наталка Полтавка"

Під час заходу відбувся благодійний аукціон, на якому збирали кошти для маленьких пацієнтів полтавської лікарні

Полтавські красуні змагалися у традиційн…

Вчора, 9 березня, у Полтавському міському Будинку культури провели ювілейний конкурс "Наталка Полтавка", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської міської ради.

На захід запросили всіх "Наталок", а також тих, хто хотів позмагатися за звання найгарнішої та талановитої полтавки. Тематика конкурсу щороку змінюється, у 2017-му дівчата дефілювали в образах знаків зодіаку. Не обійшлося і без дефіле в традиційному українському вбранні.

Розважали гостей вокальні, танцювальні та інструментальні колективи міста. Усі "Наталки" отримали туристичні путівки на двох до Львова.

На вечорі влаштували також благодійний аукціон, де розіграли два лоти - віночок ручної роботи від професійного художнього салону та картину відомої художниці Юлії Сторожевої. Взяв участь в аукціоні і мер Полтави.

Загалом під час заходу зібрали 11 тисяч 920 гривень. Це кошти з аукціону, а також кошти, вилучені зі спеціальних скриньок, до яких робили свої пожертви небайдужі полтавці. Всі гроші передадуть на допомогу маленьким пацієнтам дитячої міської клінічної лікарні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme