UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Подоляни з початку року сплатили 40 мільйонів гривень військового збору

Заплановані показники збільшились більш як на 20%

Подоляни з початку року сплатили 40 міль…

За два місяці подоляни спрямували на потреби української армії 40 мільйонів гривень військового збору, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДФС області.

З легальних доходів платників податків Хмельницької області до державного бюджету спрямовано 40,3 мільйона гривень військового збору. Таким чином індикативне завдання виконано на 120,6%, у плюсі додатково на зміцнення обороноздатності країни надійшло 6,9 мільйона гривень.

"Це на 10,8 мільйона гривень більше проти відповідного періоду 2016 року. Традиційно сплата цього патріотичного податку має найбільш чіткий і налагоджений характер. Подоляни розуміють, що саме їхня легальна зарплата дає не лише гарантований державою соціальний захист, а й значним чином допомагає українській армії", - розповів керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.

Посадовець також зазначив, що в ході кампанії декларування доходів, яка розпочалась з 1 січня поточного року, громадянам, котрі в минулому році отримували доходи, з яких не сплачено ПДФО, треба подати декларацію, а фахівці інспекції допоможуть визначити належні до сплати ПДФО та військовий збір.

Доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб, обов'язково треба декларувати - це додаткові кошти задля підтримки національного війська.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme