UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Один з представників Хмельниччини в парламенті опинився "під прицілом" ГПУ

Нардепа Віктора Бондаря генпрокуратура підозрює у несплаті податків

Один з представників Хмельниччини в парл…

Генпрокуратура має намір перевірити відомості, вказані у е-декларації нардепа-мажоритарника з Хмельниччини Віктора Бондаря, передає Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Згідно ухвали печерського райсуду від 2 березня, ГПУ закидає члену депгрупи "Відродження" несплату податків. Для встановлення істини прокуратура витребовує у НАЗК е-декларацію Бондаря за 2015 рік.

Згідно поданої декларації, політик задекларував 840 тис. грн, 1,4 млн. дол., 278 тис. євро готівки. До вказаної е-декларації також внесено дані про набуття у власність 4 об'єктів нерухомого майна, по двом з яких у графі вартість на дату набуття у власність, указав "не відомо". Одним з таких об'єктів значиться житловий будинок в Ірпіні площею 611,4 кв.м, з датою набуття у власність 30 липня 2014 року.

Ще має у власності політик цілу колекцію антикварних картин, ікон та годинників.

Відповідно до інформації про доходи, отримані ДФС України від податкових агентів, у період 1998-2015 років Бондар отримав доходів, з яких сплатив податки на суму 1,7 млн. грн. Таким чином, невідповідність зазначених у е-декларації грошових активів вартістю понад 42 млн. грн. отриманим доходам, з яких сплачено суми податків.

Нагадаємо, згідно оприлюдненої декларації, нардеп Бондар вкладає гроші в картини та антикваріат.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme