UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

НАЗК розширило потужність реєстру електронних декларацій

Національне агентство з запобігання корупції (НАПК) повідомило про дооснащення апаратної бази Реєстру електронних декларацій у відповідності з технічними вимогами адміністратора системи "Українські спеціальні системи" (УСС)

Про це повідомила прес-служба НАЗК, передає Depo.ua.

"На сьогодні кількість автоматизованих сесій на порталі сягає 6-7 тис. Проведене дооснащення дозволить збільшити як кількість одночасних сесій користувачів до 70 тис., так і кількість документів, що обробляються в системі, до 2 500 000 документів на рік, без будь-якої загрози для роботи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, укладені договори між Національним агентством з питань запобігання корупції, Державним підприємством "Українські спеціальні системи" та ТОВ "Алтаюр" (щодо адміністрування та програмно-технічного супроводження програмного забезпечення Єдиного державного реєстру декларацій осіб, надання послуг з розміщення обладнання та надання послуг оренди обладнання) передбачають забезпечення повноцінної роботи системи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

У Національному агентстві нагадують про схвалений проект розпорядження КМУ "Про затвердження Плану заходів із забезпечення належного безперебійного функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування".

План заходів передбачає реалізацію певних завдань, які забезпечуватимуть роботу Реєстру електронних декларацій у 2017 році. Зокрема розробку заходів з модернізації програмно-апаратної бази Реєстру е-декларацій, організацію прямого доступу Національного агентства до інших державних реєстрів та інформаційних баз даних, а також підключення до спеціальної інформаційно-телекомунікаційної системи Національної системи конфіденційного зв'язку. Наразі цей проект розпорядження передано на розгляд до Кабінету Міністрів.

НАЗК звертає увагу, що другий етап електронного декларування закінчується 31 березня 2017 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme