UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На столичній Троєщині чоловік, погрожуючи гранатою, пограбував пункти видачі швидких кредитів

У Києві чоловік, погрожуючи гранатою, пограбував два пункти видачі швидких кредитів

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу столичного управління Нацполіції.

"До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні двох установ з видачі швидких кредитів чоловік, погрожуючи персоналу предметом, схожим на гранату, забрав готівку з каси. У першому випадку зловмисник виніс понад 15 тис. гривень, в іншому - близько 40 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці опитали фахівців з обслуговування клієнтів, які в момент злочину були на робочих місцях, поспілкувалися зі свідками та очевидцями.

Зібрані матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зараз нападника розшукують правоохоронці.

Прикмети підозрюваного: чоловік слов'янської зовнішності, зріст приблизно 185 см у віці 35-ти років, середньої статури, був одягнений у темну куртку, сині джинси, чорну в'язану шапку, на обличчі були сонцезахисні окуляри, в руках - пакет чорного кольору.

Всіх, кому щось відомо про особу або місце перебування підозрюваного, просять звертатися в Деснянське управління поліції, або дзвонити за телефонами: (063) 897-87-46, (068) 885-72-01, або 102.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme