На Львівщині на державний прапор повішали сміттєвий пакет

Червоноградський УКРОП вимагає покарати винних за наругу над прапором України

Червоноградська міська організація "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" звернулася до правоохоронних органів із вимогою покарати винних за наругу, вчинену над державним прапором України в Червонограді. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прс-службу партії.

Відповідно до статті 338 Кримінального кодексу України, зазначають укропівці, публічна наруга над державним символом є злочином, за який передбачене покарання. Йдеться про кримінальну відповідальність у разі знущання над державними символами країни й арештом терміном до шести місяців або штрафом до п'ятдесяти неоподаткованих мінімумів.

Червоноградський УКРОП вимагає від правоохоронних органів з'ясувати, чим керувались працівники "АТБ", коли вивішували сміттєвий пакет на жовто-блакитний стяг, який для кожного патріота України є символом свободи, незалежності та державності.

Нагадаємо, 3 березня, в День жалоби за гірниками, загиблими на шахті № 10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля", на кожній офіційній установі вивісили український прапор з чорною жалобною стрічкою.

Працівники супермаркету "АТБ" у м. Червоноград вивісили сміттєвий пакет на жовто-блакитний стяг.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme