UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині в чоловіка знайшли п'ять кілограмів марихуани

Молодик стверджує, що все "добро" припас для себе

На Хмельниччині в чоловіка знайшли п&#03…

Правоохоронці у 32-річного жителя Пирогівець вилучили наркотичне зілля, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на інформацію прес-служби ГУНП в області.

Власник стверджує, що тримав марихуану для власного використання і не мав наміру продавати. Наразі правоохоронці перевіряють цю інформацію.

"На підставі ухвали Хмельницького міськрайонного суду працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області провели санкціонований обшук в будинку 32-річного жителя села Пирогівці Хмельницького району. У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили близько 5 кілограмів марихуани, яка зберігалася у кількох поліетиленових пакетах, згортках та пластикових ємкостях", - кажуть поліцейські.

Чоловік пояснив, що на рослини коноплі натрапив на пустирі за селом. Сам зібрав урожай і зберігав марихуану для власного використання. Наразі правоохоронці перевіряють цю інформацію.

Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ст.309 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту Кримінального кодексу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme