На Харківщині рибалка провалився під лід

Харківські рятувальники витягли з крижаної води 72-річного рибалку

На Харківщині рибалка провалився під лід…

Як повідомили Depo.Харків у ГУ ДСНС України в Харківській області, сьогодні, 10 березня о 7:58 на номер "101" надійшла інформація про нещасний випадок, який стався на ставку біля селища Велика Рогань Харківського району.

За відомостями рятувальників, чоловік вийшов на тонкий лід, щоб порибалити й провалився. Рятувальників викликав знайомий потерпілого.

По прибуттю на місце було встановлено, що на відстані 20 м. від берега знаходився чоловік, який вже ледь тримався за лід. Сильне переохолодження та просочений водою одяг не давали змоги йому самостійно вибратися на лід, який до того ж був дуже крихкий, завтовшки не більше 3-4 см. Біля самого берега лід вже відійшов на відстань кількох метрів.

Рятувальники спустили на воду надувний рятувальний човен і вирушили до постраждалого. За допомогою човна двоє рятувальників дісталися до ополонки і витягли рибалку на борт. На берег човен витягли за допомогою мотузки. Постраждалого госпіталізували. Ним виявився мешканець села Докучаєве 1945 року народження.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme