UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Москаль пояснив Балозі деякі "нюанси" врядування

Очільник Закарпаття заявив, що госпітальний округ за бажанням мукачівської мерії не буде створений ні в Мукачеві, ні навіть у Завидові

Москаль пояснив Балозі деякі "нюанси" вр…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

Прохання міського голови Мукачева до в.о. міністра охорони здоров'я створити госпітальний округ із центром у Мукачеві не матиме жодних наслідків. У постанові Кабміну "Про затвердження Порядку створення госпітальних округів" сказано, що пропозиції щодо переліку та складу госпітальних округів подаються Міністерству охорони здоров'я обласними держадміністраціями. У міських, районних, селищних сільських та інших рад таких повноважень немає.

"Ще раз повторюю, що механізм створення госпітальних округів не розроблений, а їх фінансування не передбачене в Державному бюджеті 2017 року. У самому Мінздоров'я початок цього процесу вже не педалюють, як раніше, а відсунули мінімум на осінь цього року. Тому госпітальний округ за бажанням мукачівської мерії не буде створений ні в Мукачеві, ні навіть у Завидові. Рекомендую Мукачівському міському голові уважно читати документи перед тим, як писати в Київ різні прохання", – заявляє Москаль.

За інформацією Мукачівської міськради, мер міста Балога запропонував в.о. міністру охорони здоров'я України Уляні Супрун створити перший на Закарпатті госпітальний округ з центром у місті Мукачево як пілотний проект з реалізації реформування медичної галузі.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme