Міфічне звільнення керівника "Київавтодору": Хто є головним дорожником столиці

Наразі генеральним директором "Київавтодору" продовжує залишатися Олександр Густєлєв

Міфічне звільнення керівника "Київавтодо…

Про це повідомляє Depo.Київ.

Зокрема, для початку варто нагадати, що відправною точкою для балачок про звільнення гендиректора "Київавтодору" стало обвалення Шулявського шляхопроводу.

Цей обвал стався ввечері 27 лютого, а вже за три дні, 2 березня, під час засідання сесії Київради мер Кличко урочисто заявив, що гендиректор "Київавтодору" Олександр Густєлєв написав заяву на звільнення.

Того ж 2 березня Густєлєв на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав ліричний допис про те, що він, як відповідальний чиновник, вирішив подати у відставку після обвалення Шулявського шляхопроводу.

Втім, наприклад, за пять днів після оголошення про свою відставку Олександр Густєлєв на сайті "Київавтодору" вітав жінок з 8 Березня саме, як генеральний директор комунальної корпорації.

Цікаво, що того ж 8 березня Густєлєв опублікував на своїй сторінці у "Фейсбуці" лист профкому "Київавтодору" до мера Кличка.

У листі вказано, що усі працівники корпорації начебто дуже стурбовані можливою відставкою Олександра Густєлєва. Більше того, колектив комунальної корпорації начебто взагалі просить мера Києва залишити Густєлєва на посаді.

Кореспондент Depo.Київ подзвонив у приймальню "Київавтодору" і на запитання, хто ж є наразі гендиректором комунальної корпорації, секретар ствердно відповіла, що головю "Київавтодору" є Олександр Густєлєв.

Варто додати, що на сайті Київської міськдержадміністрації немає ніякого розпорядження про звільнення Олександра Густєлєва з посади гендиректора "Київавтодору". Є лише розпорядження про призначення Олександра Густєлєва радником мера Києва з транспортних питань.

Втім, цей документ підписаний очільником міста ще 28 лютого, тобто на наступний день після обвалення Шулявського мосту. Але 28 лютого ще не було відомо про те, що Густєлєв подає у відставку з посади голови "Київавтодору".

Наразі вимальовується така картина: Густєлєв заявив про свою відставку ще вісім днів тому, але він досі керує дорожнім господарством столиці.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme