UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кривдник Кличка "розкабанів" до 160 кг

Британський боксер Тайсон Ф'юрі не полишає надій повернутися на професійний ринг і погана фізична форма його не лякає

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на BoxingScene. Нагадаємо, що минулого тижня Ф'юрі заявив, що збирається повернутися на ринг наприкінці травня, проте представник британської радиз контролю за боксом заявив, що його організація не дозволить Тайсону битися цього року через дискваліфікацію за вживання кокаїну.

"Сьогодні ж Ф'юрі поділився думками щодо свого самопочуття та фізичної форми. "Я переміг темряву і зараз повертаюся. Якщо я зміг впоратися з депресією, то зумію здолати кого і що завгодно. Найскладніша боротьба в моєму житті закінчилася успішно. Починається новий етап мого життя. Все погане залишилося в минулому і тепер я зосереджений на майбутньому.

Зараз мене називають товстуном. Я важу під 160 кіло, але зігнати вагу для мене ніколи проблемою не було. Запитайте у мого тренера Пітера Ф'юрі, адже ми разом це робили вже 24 рази", - запевнив скандальний боксер.

Нагадаємо, останній свій бій Ф'юрі провів 28 листопада 2015 року в німецькому Дюссельдорфі проти українця Володимира Кличка, завоювавши титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA.

Читайте також: Ф'юрі відмовився від чемпіонських титулів

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme