UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Командування спецоперацій ЗСУ підтвердило, що полонені "ЛНР" є українськими розвідниками

Розвідники ЗСУ, з якими пропав зв'язок в Луганській області 11 лютого 2017 року, перебувають у полоні терористів "ЛНР"

Про це йдеться в заяві командування Сил спеціальних операцій (ССО) ЗСУ у Facebook, передає Depo.Донбас.

У командуванні ССО відзначили, що російські спецслужби і бойовики застосовують фізичні тортури та психологічний тиск та змушують зізнаватися в тому, що полонені не вчиняли.

"Ці воїни ЗСУ виконували штатні завдання з ведення спеціальної розвідки в певних районах. Ці завдання не пов'язані з підривною діяльністю і не несуть загрози мирному населенню, але виконуються у вкрай напруженій обстановці, в умовах збройного протистояння між терористичними групами всередині самопроголошеної псевдореспубліки", - відзначають у ССО, додаючи, що Україна не має наміру відмовлятися від своїх бійців.

Командування ССО ініціює звернення до міжнародних правозахисних організацій, СЦКК, СММ ОБСЄ в Україні та інших організацій, громадських і державних діячів з проханням забезпечити дотримання людської поведінки і швидке повернення додому полонених українських військовослужбовців.

Викладене 10 березня відео дало можливість переконатися, що наші військовослужбовці живі і перебувають у полоні російсько-терористичних військ", - йдеться в повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme