UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Екологічна інспекція просить закарпатців не смітити, інакше - штраф

Сміття на узбіччях доріг, берегах річок не сприяє позитивному іміджу краю

Екологічна інспекція просить закарпатців…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області.

Екологи звертаються до закарпатців не бути байдужими, не смітити, не шкодити природі, берегти природне різноманіття краю.

За порушення вимог законодавства в частині поводження з відходами передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу: на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 - 1 360 гривень) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 до 1 700 гривень).

За випалювання стерні, пасовищ, рослинності або її залишків та опалого листя на сільськогосподарських землях, вздовж автомобільних доріг і залізниць, у парках, зелених насадженнях та газонів у населених пунктах відповідальність передбачена - від 170 до 340 грн. для громадян і від 850 до 1 190 грн. для посадових осіб. При цьому випалювання рослинності в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340 до 680 грн. і на посадових осіб - від 1 190 до 1 700 грн

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme