Авдіївська промка: скоро не буде за що чіплятися (ФОТО)

Свіжі фото з Авдіїївської промзони переконливо демонструють, що там майже не лишилось живого місця

Авдіївська промка: скоро не буде за що ч…

Про це на своїй стоірнці у Facebook розповів журналіст Роман Бочкала, передає Depo.Донбас.

"Свіжі фото з промзони. Зроблені набігу. Місцями під вогнем. Так що якість - "як вийшло". Давненько не вдавалося так добре пробігтися промкою. Що сказати... Якщо інтенсивність вогню залишиться колишньою, то скоро чіплятися не буде за що", - написав він.

Журналіст зазначає, що бойовики рівняють будівлі із землею.

"Б'є бронебійними. Танками, артилерією. Питання кількох місяців. Ця територія практично вся прострілюється. Потрібно або рухатися вперед, або буде ще одна "випалена земля". Це той же ДАП, тільки розтягнутий в часі", - зазначає Бочкала.

Він зауважує, що єдине, що вигідно відрізняє промзону - стабільна зв'язок з великою землею.

"Стара Авдіївка стала містком між тилом і зоною активних бойових дій. Свідомо не робив панорамних знімків. Позиції зі зрозумілих міркувань теж не називаю", - пише Бочкала.

Він також розповідає, що за спостереженнями українських військових рядовий і молодший офіцерський склад терористів - так звані війська "ДНР", а у якості "гарматного м'яса" використовують місцевих алкашів, наркоманів і безробітних.

"Ще зустрічаються екзальтовані шизики, які воюють "не за гроші, а за ідею". Їх любить показувати росТВ. Правда показувати скоро не буде кого. Ну і російські приблуди, яким повідбивали мізки в Чечні і Абхазії теж служать в цій славній "армії Урфина Джюса". А ось командири, починаючи з ротних, розвідка, спецназ, снайпера - виключно кадрові російські військові і ГРУшники", - зазначає Бочкала.

Як повідомлялося раніше, Військове телебачення оприлюднило відео, на якому видно, який вигляд наразі має село Широкине на Донеччині.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme