UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Американські морпіхи будуть шукати авторів ню-фотографій військових

Корпус морської піхоти США створює робочу групу в пошуках авторів оголених фото жінок-піхотинців на сайті в інтернеті

Про це розповів журналістам командувач корпусом морської піхоти США генерал Роберт Неллер, передає Depo.ua із посиланням на РИА "Новости".

За словами Неллера, його помічник займеться розслідуванням. За словами Неллера, поки що постраждало не більше 10 жінок. Скільки морських піхотинців брали участь в оприлюдненні фотографій, генерал не сказав. Він описав поведінку морпіхів як "огидну". За словами командувача, через скандал йому довелося змінити свої плани і замість того, щоб відвідати базу морпіхів в Норвегії, готуватися до показань в конгресі.

Глава Пентагону Джеймс Меттіс, в свою чергу, заявив, що американські військовослужбовці, пов'язані з публікаціями фотографій оголених колег, винні в "кричущому порушенні фундаментальних цінностей", і пообіцяв провести повне розслідування інциденту.

Раніше повідомлялося, що Пентагон вивчає повідомлення про публікацію американськими військовослужбовцями фотографій оголених дівчат з Корпусу морської піхоти США в соціальній мережі Facebook. Фотографії були опубліковані на сторінці під назвою "Згуртовані морпіхи" (United Marines), в групі перебувають чоловіки, котрі служать і служили в Корпусі морської піхоти, санітари ВМС США, а також військовослужбовці з Королівської морської піхоти Великобританії.

Нагадаємо, що на Росії "злили" у мережу порнографічні фото співробітниці поліції.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme