Активісти під НБУ вимагають закрити російські банки

Під Національним банком України проходить пікет активістів "Національного корпусу Азов" із закликом закрити російські банки в Україні

Активісти під НБУ вимагають закрити росі…

Про це "Нацкорпус Азов" повідомив на сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Близько півтори сотні активістів Національного Корпусу в рамках протестних акцій проти російських банків вкотре зібралися під НБУ, щоб нагадати свої вимоги.

Звучать заклики до жорсткої фази боротьби проти банків країни-агресора. Гонтарева й надалі прикриває цю злочинну діяльність через свою власну вигоду. "Сбєрбанк Росії" наразі почав приймати паспорти так званих "Л-ДНР", - йдеться у повідомленні.

Активісти зазначають, що ця акція вирішальна і пообіцяли, що скоро вони перейдуть до активних дій.

"Російські окупанти стріляють в наших Воїнів на фронті, а тут, в столиці України, сміються в обличчя і нам, і нашим оборонцям самим фактом існування банківських установ ворога.

Крим, Донецьк і Луганськ наразі під окупацією, втім влада робить все, аби банки Московії працювали, не зважаючи на те, що вони фінансують тероризм в Україні. Це гроші, які йдуть на зброю бойовиків. Це реальні військові інституції", - додали активісти.

"Ми хочемо сказати: пані Гонтарева, ви маєте закрити російські банки, інакше ви будете піддані реальним протестним акціям", - зазначили члени Національного Корпусу під НБУ.

Наразі до акції також долучилися представники "Свободи".

Нагадаємо, 10 березня на засідання Кабміну міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вимагав запровадження санкцій проти "Сбербанку Росії". Його вимоги підтримав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та пообіцяв, що уряд приготує санкції для цього банку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme