UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запоріжці перерахували на обороноздатність країни понад 56 мільйонів гривень

Запорізькі платники податків спрямували до державного бюджету 56,5 мільйона гривень військового збору з початку поточного року

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Запорізькій області, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Вказана сума на 13,5 мільйона більше, ніж торік та на 6,5 мільйона перевищує очікувані показники. Як зазначають податківеці, суми відрахувань військового збору щорічно зростають на 30%. Так, за лютий поточного року надходження склали понад 30 мільйонів, що на 6,5 мільйона більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Лідерами сплати податку на підтримку армії з початку року стали платники Запоріжжя, які перерахували майже 29,5 млн грн, 6,8 млн грн забезпечили платникі податків з Енергодара, 6,7 млн грн – Мелітополя. Далі йде Бердянськ - понад чотирьох мільйонів, Пологи - 3,7 млн грн, Токмак - майже 3 млн грн, Вільнянськ - 2,8 млн грн.

Нагадаємо, що військовий збір, ставка якого складає 1,5% з доходів фізичних осіб, встановлено тимчасово, до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України. Ці кошти спрямовуються на фінансування армії та на підвищення обороноздатності держави.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme