Ярош пообіцяв "відрубати голови" сепаратистам в Миколаєві

Народний депутат Дмитро Ярош прибув до Миколаєва на запрошення губернатора Олексія Савченко

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Таймер", Дмитро Ярош намір "відрубати голови" сепаратистським і проросійськи налаштованим організаціям Миколаївської області. Про це він сьогодні повідомив під час прес-конференції в Миколаєві.

"Я на запрошення голови ОДА прибув в область не тільки для того, щоб сьогодні відсвяткувати, а й для того, щоб прискорити вирішення злободенних питань, в тому числі пов'язаних з обороною. Оборонне рух в області активно розвивається. Ми працюємо в напрямку створення територіальної оборони, а саме - створення добровольчих територіальних рухів. Для цього ми активно працюємо як з ОДА, так і з керівниками військових частин. Для мене, як і раніше, поки йде війна - це питання номер один", - сказав Дмитро Ярош.

Він повідомив, що в місті та області розвивається громадський рух опору.

"До мене доходила інформація, що активісти різних громадських організацій створюють "пояс безпеки по Півдню". У вас, на привеликий жаль, присутні різні сепаратистські організації, проросійські організації. Щоб не дати їм "висунути голову", а в разі потреби - цю голову відрубати", - підсумував Дмитро Ярош.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme