UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Водій, який на смерть збив пішохода, заперечує свою причетність, попри кров на машині

Поліція затримала 21-річного жителя Літинського району 

Водій, який на смерть збив пішохода, зап…

На Вінниччині знайшли водія, який утік, збивши людину. Про це з посиланням на прес-службу ГУ НП у Вінницькій області повідомляє Depo.Вінниця.

Нагадаємо, 7 березня близько 23:00 на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам'янка біля села Селище Літинського району знайшли тіло 54-річного чоловіка. За усіма ознаками, пішохід загинув внаслідок наїзду. Водій утік, але залишились уламки від автомобіля.

За словами начальника Літинського відділення поліція Олександра Яворського, вийти на слід утікача допоміг водій вантажного автомобіля, який проїжджав поруч у той час і запам'ятав автомобіль "Шевроле" сірого кольору.

Перевіряючи жителів району, у користуванні яких є зазначена марка автомобіля, на легковику 21-річного вінничанина працівники поліції виявили сліди крові та технічні пошкодження. Свою причетність до скоєння наїзду на людину хлопець заперечував. Пояснив, що пошкодження на автомобілі отримав напередодні потрапивши у яму.

Проведеною експертизою встановлено, що потерпілий в момент отримання тілесних ушкоджень знаходився у лежачому положенні. У водія іномарки відібрані зразки крові на визначення наявності алкоголю. Наразі вирішується питання про обрання водію міри запобіжного заходу.

Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme