В Одесі слідчий опечатав автівку з підприємцем всередині

Слідчий фактично затримав комерсанта і доставив його разом з автомобілем до відділу поліції у зв'язку з розслідуванням провадження про крадіжку джинсів

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Zrada", на парковці промтоварного ринку "7 кілометр" 8 березня слідчий опечатав автівку разом з водієм.

Як повідомив адвокат "запечатаного" водія, креативність слідчого не мала меж.

Коли підприємець на парковці, завантажив партію взуття на ринку і ще не встиг виїхати, слідчий Авангардівського відділу поліції Круковський фактично затримав пыдприэмця і доставив його разом з автомобілем до відділу поліції у зв'язку з розслідуванням провадження 2016 року про крадіжку джинсів.

"Яке відношення взуття має до крадіжки джинсів, запитаєте ви? Ви недооцінюєте слідчого Круковского. У зароблянні грошей потрібно проявляти креативність. І цей молодий (років 26) кадр виносить в рамках розслідування справи про крадіжку джинсів постанову слідчого "Про виявлення причин вчинення та усунення умов кримінального правопорушення". Загалом, повна превенція", - дивується адвокат комерсанта.

Ухвали суду про обшук автомобіля ані водію, ані адвокату ніхто не показав. Але щоб якось виправити ситуацію слідчий заявив, що він проводить не обшук, а огляд, в рамках якого вважає автомобіль "тимчасово вилученим майном". Це і дозволило слідчому опечатати автівку.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme