UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У вінницькій "Ниві-В" представлять головного тренера і новачків

Перед поновленням сезону в команді дозаявили дев'ятьох футболістів 

У вінницькій "Ниві-В" представлять голов…

У вінницькій "Ниві-В" готуються представити новачків і головного тренера команди. Про це Depo.Вінниця повідомили у прес-службі клубу.

Представлення оновленої команди планують зробити на зустрічі з уболівальниками, яку проведуть найближчим часом.

Наразі, "Нива-В" дозаявила на сезон дев'ятьох нових футболістів: голкіперів Андрія Кліщука (ФК Суми), Ярослава Костенко (ФК Інгулець), захисників Олександра Хіманича ("Арсенал-Київщина"), Вадима Хохлова ("Суднобудівник"), Сергія Андрєєва ("Енергія", Каховка), Андрія Карвацького ("Реал-Фарма", Одеса), Романа Шафоростова ("Зірка", Кропивницький), півзахисника Тараса Овчара ("Тепловик", Івано-Франківськ), і форварда Валерія Сторубльовцева ("Суднобудівник", Миколаїв).

За словами спортивного директора СФК "Нива-В" Михайла Куниці, під час зимової перерви селекційну роботу акцентували саме на представниках оборонної ланки, адже у першій половині сезону у захисті часто виникали "пожежі".

Що ж стосується нового наставника команди, у прес-службі поки не називають прізвища. Досі командою керував старший тренер Юрій Солов'єнко, якого нині керівництво клубу не бачить у ролі того, хто виконає поставлену задачу – вийти у Першу лігу української футбольної першості. Нещодавно, в адміністрації "Ниви-В" говорили про перемовини із зіркою "Динамо" Олександром Шовковським. Щоправда, той згодом у ЗМІ заперечив свою появу на тренерському містку у Вінниці.

Нагадаємо, всупереч гучним заявам про підвищення у класі, вінницький клуб поки перебуває у "середняках" турнірної таблиці. Взимку, навіть, були розмови про зняття зі змагань у Другій лізі через брак коштів. "Плече" у вигляді одного мільйона гривень підставила Вінницька облдержадміністрація.

Сезон у Другій лізі поновлюється 18-го березня. Вінничани вдома прийматимуть "Балкани" з Одещини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme