У Харкові звільнений за прогул головний еколог Полтавщини відсудив собі 9-місячну зарплату

У Харкові суд ухвалив рішення виплатити чиновнику зарплату за вимушений прогул

У Харкові звільнений за прогул головний…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в постанові Харківського окружного адміністративного суду від 21 лютого.

Суд розглянув позов начальника Державної екологічної інспекції у Полтавській області до Державної екологічної інспекції України, Голови Державної екологічної інспекції України про стягнення середнього заробітку за час затримки виконання рішення про поновлення на роботі, тобто, починаючи з 3 червня 2016 року.

Чиновник вказав, що постановою Харківського окружного адміністративного суду від 2 червня 2016 року його поновлено на роботі, однак фактичне поновлення затягується до цього часу.

Згідно матеріалів суду, чиновника звільнили з посади начальника Державної екологічної інспекції у Полтавській області - Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Полтавської області з 13 травня 2016 року за прогул.

При цьому харківський суд поновив його на посаді. Відповідне рішення 2 серпня 2016 року залишено без змін ухвалою Харківського апеляційного адміністративного суду. Однак станом на 21 лютого рішення виконане не було.

Харківський суд дійшов до висновку про обов'язок Державної екологічної інспекції України негайного вжиття дій щодо поновлення позивача на посаді та виплату йому зарплати за вимушений прогул з 2 червня 2016 року по 21 лютого 2017 року.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme