Столичний бізнесмен забрав собі 400 тис. грн., які мали йти на ремонт школи

Директору приватного підприємства вже повідомили про підозру

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Зокрема, прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру директору приватного товариства, який незаконно заволодів коштами у сумі майже 440 тис. гривень, виділених на ремонт загальноосвітньої школи у Подільському районі столиці.

У грудні 2016 року між Управлінням освіти Подільської районної в м. Києві державної адміністрації та приватним товариством укладено договір на проведення ремонтних робіт із капітального ремонту фасаду в загальноосвітньому навчальному закладі.

В ході досудового розслідування встановлено, що підрядник у повному обсязі отримав кошти на проведення ремонту, проте порушив умови договору, не виконавши робіт на суму майже 440 тисяч гривень.

Керівнику приватної структури інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Слідство триває. Досудове розслідування здійснює СУ ГУ Нацполіції у м. Києві за оперативного супроводження УЗЕ в м. Києві ДЗЕ Нацполіції України.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme