Штепа закликає амністувати всіх бойовиків: Українці втечуть із бандформувань

У Харкові колишній мер Слов'янська Неля Штепа вважає, що такий крок дозволить припинити війну на Донбасі

Штепа закликає амністувати всіх бойовикі…

Як передає Depo.Харків, про це у своєму інтерв'ю "Скрипін.юа" сказала колишній мер Слов'янська Неля Штепа.

"Ви мене запитали, як закінчити війну? Я вам скажу. Сьогодні Порошенко робить амністію всім – бойовикам, таким, як я. І говорить, ви всі маєте прийти сюди, куди там, у Слов'янськ, Донецьк, Київ, ви маєте прийти всі, хто хоче отримати амністію, й ми вам дамо офіційно. Але якщо ви ще раз, то довічне. Люди в Донецьку просто не знають, куди їм іти. Ті, які зі Слов'янська поїхали, з Краматорська, з Артемівська, які поїхали з Маріуполя тощо. Вони в цю м'ясорубку потрапили, тому що їм там розповідали Стрілков, Пономарьов, що як же гарно буде, і люди пішли. Їм сьогодні нікуди піти. І всі українці підуть звідти", - висловила Штепа.

Вона вкотре заявила, що не виступала на стороні бойовиків, а потрапила у їхній полон через кілька днів після захоплення Слов'янська.

Довідка Depo.Харків. Екс-мера Слов'янська Донецької області Нелю Штепу обвинувачують у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme