Шахтарі Львівщини уже сьогодні отримають кошти

Гірникам обіцяють виплатити 22 млн грн

Сьогодні, 9 березня, шахтарі Львівщини отримають кошти на власні карткові рахунки. Загалом після рішення суду про розблокування рахунків "Львіввугілля", їм буде виплачено 22 мільйони гривень. Про це на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, пише Depo.Львів.

"Станом на сьогодні я маю два повідомлення щодо блокування рахунків "Львіввугілля". Я переконаний, що блокування рахунків відбувалось для того, щоб дестабілізувати ситуацію у вугільній галузі Львівщини і тільки завдяки твердій позиції шахтарів та позиції уряду ми зрушили ситуацію із мертвої точки. Виконавча служба уде розблокувала рахунки і станом на сьогодні документи знаходяться у банку. Я сподіваюсь на те, що вже сьогодні шахтарі отримають кошти на свої карткові рахунки", - розповів Олег Синютка.

Він також додав, що сьогодні, 9 березня, Господарський суд Львівської області прийняв рішення, що дозволить розблокувати рахунок ДП "Львіввугілля". Зокрема, суд визнав незаконними дії Державної виконавчої служби та недійсною Постанову про арешт коштів ДП "Львіввугілля", винесену виконавчою службою 8 лютого 2017 року.

"Завдяки розумінню шахтарів і дорученню уряду ми виконали усі домовленості, які були попередньо досягнуті із шахтарями", - наголосив Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні шахтарі влаштували пікет під стінами Господарського суду Львівської області.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme