Порошенко звільнив голову Біляївського району Одещини, який мав стати заступником Саакашвілі

Восени 2016 року Жумаділов виграв конкурс на посаду заступника голови Одеської ОДА, однак так і не був призначений

Порошенко звільнив голову Біляївського р…

Як передає Depo.Одеса, президент України Петро Порошенко своїм розпорядженням від 9 березня № 55/2017- рп звільнив Арсена Жумаділова з посади голови Біляївської райдержадміністрації Одеської області - відповідно до поданої ним заяви.

Відповідне розпорядження опубліковане на офіційному сайті голови держави.

Нагадаємо, восени 2016 року Жумаділов виграв конкурс на посаду заступника голови Одеської ОДА, однак так і не був призначений. Після відставки Міхеіла Саакашвілі він заявив, що звільнятися не збирається і сподівається на підтримку нового голови області.

Перед тим, як потрапити під протекторат Саакашвілі, Жумаділов встиг багато де попрацювати. В офіційній біографії чиновника зазначено, що з 2002 по 2007 роки він навчався в Києво-Могилянській академії за спеціальністю "політологія". Але навчання не завадило йому на п'ятому курсі стати гендиректором київського ТОВ "Інтелідженс Капітал". За вісім місяців він влаштувався на простеньку посаду в штаті одного з великих всеукраїнських провайдерів мобільного зв'язку, де опікувався організацією закупівель і вже за півроку став начальником відділу. Трохи більше року він пробув студентом Лондонської школи економіки і політичної науки, після чого не працював близько чотирьох місяців. Дивним чином у березні 2010 року Жумаділов посів пост гендиректора "KazNetworks" в Алмати. А з вересня 2012 по березень 2014 року був директором і засновником фірми "Кримський стиль", яку зараз "передав" в керування брату.

У своїй декларації за 2015 рік, Жумаділов зазначив, що заробив 76,5 тис. гривень та ще 850 тисяч гривень (в декларації за 2014 рік їх не було) тримає у різних фінустановах. Його дружина, доглядаючи за малолітньою дитиною, отримала 38 тис. гривень у вигляді матеріальної допомоги та ще 18 тис. гривень в якості доходу від оренди. Крім того, на неї оформлено квартиру прощею у 48,5 кв. м. Сам чиновник придбав британський кросовер MG 3 Cross 2014 року випуску – вартість такого "беушного" авто складає від 170 тис. до 300 тис. гривень.

Також тепер вже екс-голова Біляївської РДА "забув" вказати, що він є засновником ТОВ "Васко да Гама" (код ЄДРПОУ 38317435), яке зареєстроване в Сімферополі, та перебуває у стані припинення.

Брат Арсена Жумаділова, як згадувалося вище, є новим засновником фірми "Кримський стиль" (торгівля ювелірними виробами, текстилем, будівництво енергетичних споруд) з капіталом в 300 тис. гривень. Юридична адреса фірми (м. Київ, вул. Михайлівська, 2, офіс 34 ) збігається з адресою ще кількох фірм, засновниками яких є помічники нардепа Мустафи Джемільова ("Блок Петра Порошенка") – Рустем Умєров та Сусанна Ібрагімова.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme