П'ять депутатів не працювали в Раді в 2017 році

За даними письмової та електронної реєстрації п'ятеро народних депутатів ще жодного разу в 2017 році не були присутні на пленарних засіданнях Верховної Ради

Про це повідомив КВУ в рамках проекту "Дослівно", передає Depo.ua.

Серед них члени "Опозиційного блоку" Євген Бакулін та Дмитро Добкін, позафракційний Андрій Білецький, а також Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, які розшукуються українською владою. Андрій Білецький 22 лютого озвучив з парламентської трибуни вимоги учасників протесту біля Ради, але в парламенті зареєстрований не був.

За даними письмової реєстрації жодного засідання в 2017 році також не відвідали члени "Опозиційного блоку" Михайло Добкін та Юрій Солод. Проте за даними електронної реєстрації ці депутати були на робочому місці, але участі в голосуванні не приймали (пропущено 99% голосувань). Тому їх участь в роботі Ради під питанням.

Крім того, згадані народні депутати у січні-лютому не відвідували засідання профільних Комітетів Ради. Так, Дмитро Добкін пропустив обидва засідання Комітету з питань аграрної політики в лютому, а Юрій Солод – обидва засідання Комітету з питань фінансової політики. Євген Бакулін пропустив засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму 17 січня та 7 лютого.

Загалом у січні-лютому 2017 року відбулося 18 пленарних засідань Верховної Ради.

Нагадаємо, що в "списку Сюмар" – нардепів, які літали до Мінська, а звідти до Москви – є як мінімум один збіг із списком найбільших прогульників Ради.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme