UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі фіксують шалений попит на вищу освіту

Запорізька область лідирує за кількістю бажаючих вступити до вишів - для проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) зареєструвалися понад 6000 запоріжців

За даними Українського центра оцінювання якості освіти на Запоріжжі зареєструвалися для проходження ЗНО вже 6 484 потенційних абітурієнтів, передає портал Depo.Запоріжжя.

За цим показником область увійшла в п'тірку регіонів-лідерів. Наразі випереджають Запоріжжя за кількістю потенційних вступників Дніпропетровська (14 553 - зареєстрованих), Харківська (12 258), Львівська (8 828) області та Київ (8 266).

Тринадцяти запорізьким вступникам відмовили у реєстрації.

Нагадуємо, що реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 17 березня. Дата подання реєстраційних документів визначається за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті. Також нагадаємо, що в 2017 році для вступу до вищого навчального закладу абітурієнти подають сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2016 та 2017 років. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Основна сесія ЗНО триватиме з 23 травня до 16 червня, додаткова – з 3 до 12 липня.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme