На Луганщині в останню путь проводили морпіха, який загинув під Маріуполем (ФОТО)

На Луганщині в Старобільському районі в останню путь провели 20-річного морпіха Олександра Веремеєнко, який загинув під Маріуполем

Як повідомляється у групі в Facebook "Остання шана", похорон відбувся того ж дня на кладовищі села Чмирівка (пригород Старобільська), передає Depo.Донбас.

Олександр загинув від ворожої кулі 6 березня близько 13:00 під час тригодинного бою поблизу села Водяне (Волноваський район) Донецької області, неподалік Маріуполя.

Олександр Веремеєнко (позивний "Фартовий") народився 16 липня 1996 року в селі Новоселівка Старобільського району Луганської області.

"Вчився та мешкав в Сєвєродонецьку. Тут він закінчив школу-інтернат, після чого продовжив навчання в місцевому ПТУ, а згодом вступив до Рубіжанського технікуму, де мав здобути спеціальність електрогазозварювальника. В липні 2016 року, щойно йому виповнилося 20 років, Олександр підписав контракт і пішов на військову службу до лав ВМС України. З жовтня минулого року - на передовій. Служив гранатометником 1-го батальйону 36-ї окремої бригади морської піхоти. Майже кожен його постріл з гранатомета вражав ціль. Паралельно хлопець продовжував заочно навчатися в технікумі, взимку їздив з фронту здавати сесію", - йдеться у повідомленні.

Місяць тому померла мати Олександра, він залишився сиротою. Своєї сім'ї в бійця не було, хоча він і мріяв про це, навіть відкладав гроши на купівлю будинку.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme