На Луганщині окупанти "відзначили" 8 березня крадіжкою наркотиків у медчастині

На окупованій території Луганщини окупанти крадуть наркотичні препарати з медчастини та жаліються на нестерпні умови служби

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що серед особового складу з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ спостерігається зростання кількості випадків правопорушень та самовільного залишення військових частин.

"У ніч проти 8 березня двоє російських військовослужбовців медичної роти 2 АК знаходячись на чергуванні самовільно залишили місце служби. Розслідуванням у медичному підрозділі вже виявлено велику нестачу лікарських засобів групи "А" та психотропних і сильнодіючих препаратів", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у підрозділах комендантського полку (Луганськ) 2 АК відзначається зниження рівня морально-психологічного стану військовослужбовців рядового складу через збільшення термінів перебування на постах та залучення до довготривалих пошуків військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини.

"У полку зростає кількість бажаючих перевестись в інші військові частини через фізичну перевантаженість та нестерпні умови несення служби", - повідомляють у розвідці.

Як повідомлялося раніше, на окупованих територіях Донбасу у моргах вже скупчилося більше 20 тіл терористів, що чекають відправлення додому на Росію черговим "гумконвоєм".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme