UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині довідки з лікарні врятували прикордонника від недбалого ставлення до служби

Харківський суд визнав прикордонника невинуватим у недбалому ставленні до військової служби

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в постанові Золочівського районного суду Харківської області від 20 лютого.

Суд розглянув адміністративний протокол, який надійшов від прикордонної комендатури швидкого реагування Харківського прикордонного загону. Протокол складений на водія інженерно-саперного відділення Харківського прикордонного загону за ч.1 ст. 172-15 КУпАП (недбале ставлення до військової служби).

Згідно судових матеріалів, на прикордонника склали три протоколи, оскільки він, ігноруючи розпорядження безпосереднього начальника, без поважних причин не прибув до місця постійної дислокації підрозділу для виконання обов'язків військової служби.

Сам чоловік у судове засідання з'явився, провину в здійсненні правопорушення не визнав, пояснивши, що у вказані дати перебував на стаціонарному лікуванні в КЗ "Куп'янська міська лікарня". Крім того, в зв'язку з поганим самопочуттям звертався до лікаря.

Суд встановив, що в період з 11 по 18 січня чоловік перебував на стаціонарному лікуванні в КЗ "Куп'янська міська лікарня", що підтверджується листком непрацездатності. Крім того, 12 січня він звертався до Комунального некомерційного підприємства "Куп'янський центр первинної медичної" допомоги з діагнозом гостре респіраторне захворювання та отримав звільнення від роботи з 12 по 20 січня 2017 року, про що свідчить відповідна довідка. 20 січня чоловік повторно звернувся до Комунального некомерційного підприємства "Куп'янський центр первинної медичної допомоги" з діагнозом гострий гайморит, в зв'язку з чим йому рекомендоване звільнення від роботи з 21 по 26 січня, про що свідчить відповідна довідка.

З огляду на докази, суд постановив провадження у справі про адміністративне правопорушення закрити в зв'язку з відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme