На Донеччині приготували 15 років тюрми для "депутата "ДНР"

Прокуратурою Донецької області скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця Макіївки, який наразі є "депутатом "ДНР"

Як повідомляє прес-служба відомства, колаборанта судитимуть заочно за ч.1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації), передає Depo.Донбас.Йому загрожує 15 років тюрми.

41-річний мешканець Макіївки обраний депутатом від псевдо-політичної сили "Донецкая Республика" у листопаді 2014 року за результатами так званих виборів в "народный совет".

Вже у грудні того ж року чоловіка призначено членом "комітету з транспорту та зв'язку", що входить до складу "народного совета" бойовиків "ДНР".

"Там новопризначений депутат бере участь у підготовці проектів документів, складає нормативно-правові акти, які використовують у своїй роботі органи "ДНР".

Таким чином чоловік, будучи громадянином України, приймає активну участь у терористичній організації "ДНР" та забезпечує формування у населення думки щодо її легітимності, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки на теперішній час він продовжує перебувати на тимчасово окупованій території та працювати на бойовиків, його судитимуть заочно. Обвинувальний акт скеровано до Селидівського міського суду.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme