Ходаковський розповів про загострення стосунків з Захарченком і план дискредитації

Екс-голова "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський розповів про підготовлений в "міністерстві інформації "ДНР" план по його дискредитації

Ходаковський розповів про загострення ст…

Про це Ходаковський написав на своїй сторінці у соцмережі, передає Depo.Донбас.

"Мені в руки потрапив цікавий документ - план-концепція по дискредитації Ходаковського і контрпропаганди, виконаний у вигляді таблиці, і містить перелік основних кроків по виконанню завдання - дискредитації як політичного діяча і магріналізаціі. План зверстаний за підписом Трапезникова (перший заступник голови радміну "ДНР" Дмитро Трапезников - ред.), а його реалізація покладена на міністерство інформації", - написав він.

Ходаковський, проаналізувавши план дійшов висновку, що це не останній продукт "мислителів" "ДНР".

"І приурочений він був до попереднього загострення наших з ними складнощів, але його можна розглядати як принципову схему, або модель "поведінки" моїх опонентів в ході нашої ускладненої полеміки", - зазначив Ходаковський.

Також він пов'язує цей план з останніми рішеннями влади "ДНР" з приводу "зовнішнього управління" та переорієнтації українських підприємств на Росію.

"Мова ось про що: для багатьох є секретом, що окремі представники правлячої партії - назвемо їх так - не зацікавлені в позбавленні їх статусу самовладних правителів і зламу вибудуваної системи свого існування на цій території, - що напоказ не виставляються, але за деякими ознаками цілком собі помітно. А це означає, що їх стратегічним завданням є створення такого стану речей, при якому будуть вирішені дві головні проблеми, - за умови збереження їх незалежного, або щодо незалежного статусу: "приватизація" під виглядом одержавлення ліквідних і не потребують вкладень підприємств, таких, як шахти, які видобувають дефіцитний коксівне вугілля, і саботаж перекладу на російські рейки підприємств металургійного комплексу", - написав Ходаковський.

Він зазначив, що оточення Захарченка буде це робити "для зриву процесу глибшої інтеграції з Росією, який несе в собі загрозу втрати їх незалежності, а по-друге - для додаткового збагачення".

Нагадаємо, раніше Ходаковський повідомляв, що влада "ДНР" його оголосила ворогом "республіки".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme