UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницьким педпрацівникам таки підвищать посадові оклади

Остаточне рішення про підняття зарплат педагогічним працівникам, які отримують гроші з міського бюджету, скажуть депутати на найближчій сесії

Хмельницьким педпрацівникам таки підвища…

Питання підняття посадових окладів педагогічним працівникам закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету, розглянули сьогодні на виконкомі Хмельницької міськради, передає Depo.Хмельницький.

За словами мера Симчишина, питання є дуже важливим, адже гідні зарплати отримувати всі педпрацввники, а не лише вчителі.

"На ці потреби потрібно близько 8,5 млн. гривень з бюджету. Залежно від категорії педпрацівника та вислуги років, доплати складуть приблизно до тисячі гривень", - сказав Симчишин.

Департамент освіти і науки міськради вніс на розгляд членів виконкому пропозицію про те, аби підвищити посадові оклади зазначеним педагогічним працівникам на два тарифні розряди.

Розглянувши проект рішення, члени виконкому вирішили внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про підвищення посадових окладів на два тарифні розряди педагогічним працівникам закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 974.

Фінансовому управлінню міськради доручили здійснювати фінансування Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради в межах кошторисних призначень.

"За" доплати педпрацівникам проголосували 12 із 12 членів виконкому.

Нагадаємо, можливе підвищення зарплат педагогам анонсував очільник освітнього департаменту Роман Миколаїв.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme